Doe mee in het blended groeiprogramma

Je leert in 8 modules een scala aan gewenste (nieuwe) vaardigheden: van productontwikkeling, data analytics en online marketing. Maar ook over didactische storytelling, Design Thinking, microlearning en L&D trends. Of hoe je een business case bouwt. En een leerlijn opzet. Je krijgt les van vakexperts en innovatie coaches. We gaan op werkbezoek en werken in teams aan real life business challenges.
Wat ga je leren? Ga naar leerdoelen

Wat ga je leren?

Je kunt als deelnemer je eigen leerdoelen opstellen en een persoonlijk leerpad volgen in je eigen tempo. Je wordt daarin ondersteund door de coach en vakexperts. Je coach helpt je bij de vertaling van theorie naar business challenge. Je hoeft geen eigen business challenge mee te nemen of in te dienen; daar wordt voor gezorgd. Verder biedt ons Accelerator programma kennis, inzichten en vaardigheden passend bij de volgende leerdoelen:

Talent groeiprogramma van 8 modules

Word jij de nieuwe learning professional? Je leert in 8 modules een scala aan gewenste (nieuwe) vaardigheden: van productontwikkeling, data analytics en online marketing. Maar ook over didactische storytelling, Design Thinking en microlearning. Of hoe je een business case bouwt. Bekijk ons lesprogramma per module:

Tarief en criteria voor deelname

Kosten van deelname: regulier tarief 3.250 euro incl. certificaat. Prijzen zijn excl. btw. De betaling dient te zijn voldaan voorafgaand aan deelname. T/m 31 december 2020 geldt het early bird tarief van 2.995 euro.

 

Fiscaal aftrekbaar: Voor werkgevers zijn deze zakelijke scholingskosten fiscaal aftrekbaar. Voor particulieren zijn scholingskosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Daarbij geldt een drempelbedrag van € 250,-.

 • Criteria voor deelname

  • HBO/WO-ers met minimaal 5 jaar werkervaring die verder willen komen in Learning.
  • Je heb ambitie en voldoende tijd. Je hebt een rol in het team en je presenteert bij de deelnemende business partner. Je hoeft geen eigen business challenge mee te nemen of in te dienen; daar wordt voor gezorgd.
  • We nemen een personal skill set toets af en interviewen je over je leerdoelen en motivatie.

Kosten van indienen van een business challenge: vanaf 14.500,- euro excl. btw. Inclusief deelname van een challenge owner, bijv. de marketing manager uit je organisatie.

 • Criteria voor deelname

  • Je hebt een Learning uitdaging, vraagstuk of concept. Bijv. de introductie van een nieuwe online cursus of je wilt een business case opstellen voor een innovatief idee.
  • Je hebt tijd voor een introductie van je business challenge in de eerste week aan het team dat gaat werken op jouw challenge.
  • Je bent aanwezig bij de eindpresentatie in de laatste week als het team de bevindingen, experimenten en validaties presenteert.

Doe mee

Data en tijdstippen op een rij:

Schrijf je alvast in. Vol is vol!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Sanne de Kemp via 06-12615246 of mail sannedekemp@227learning.nl. Of vul je gegevens in. Door op ‘Verzenden’ te klikken, ga je ermee akkoord dat je gegevens naar 227 Learning gestuurd worden, die hiermee omgaat volgens hun privacybeleid.