Voor bedrijven: dien je business challenge in

Hoe kun je met jouw leerproducten groeien? Hoe market je een nieuwe leerconcept? Welke growth hacks kun je toepassen? Hoe vergroot je het leerrendement en hoe meet je resultaat? Hoe transformeer je de huidige (kennis)producten of diensten naar online leerconcepten? Allemaal voorbeelden van een goede praktijkcase waar wij mee aan de slag kunnen!
Onze experts werken aan jouw case

Ons team van experts werkt aan jouw business challenge

Er zijn meer dan 30 coaches en vakexperts en learning professionals betrokken in de Learning Accelerator. Gedurende 18 weken helpen en werken al deze subject matter experts mee aan je uitdagende praktijkcase. We brengen al lerende jouw business challenge echt een stap verder. We werken het uit, experimenteren en valideren. Dit gaat veel verder dan advies. Bij de eindpresentatie ontvang je alle bevindingen terug.

Ruben Timmerman

Innovatie trainer

Ruben Timmerman is founder van Springest, de grootste marktplaats in Europa voor leerproducten, en een populair leerplatform voor grote organisaties. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland (45 medewerkers in Amsterdam), Duitsland (7 medewerkers in Berlijn), Engeland en België.
Ruben coach m.n. op business haalbaarheid en schalen.

Nathalie Mangelaars

Pitch trainer

Nathalie Mangelaars – founder van Nederlands Kampioen Pitchen en Pitch Academy – leert deelnemers binnen een korte tijd tot de kern van de boodschap te komen. Inmiddels heeft zij ruim 4000 mensen getraind en is zij regelmatig als pitch expert te zien in de media, zoals bij RTLZ of bij BNR. Daarnaast is zij organisator van het Nederlands Kampioenschap Pitchen.

Wendy Woelders

Innovatie coach

Wendy Woelders is zo’n twintig jaar binnen bedrijven en startups in een leidende rol bezig met innovatie en business development en heeft diverse (learning) startups opgericht. Zij heeft een brede ervaring in zowel de profit als de non-profit sector.
Wendy is business coach en mede verantwoordelijk voor het curriculum van het programma.

Jos Maassen

Learning trainer

Jos Maassen is mede-eigenaar van o.a. MOOCFactory. Als Learning Innovator houdt hij zich al jarenlang bezig met trends in leren en met name in EdTech. Jos deelt zijn kennis over o.a. social learning en het ontwikkelen van een eco-leerlandschap.

Jos geeft les over social learning, het LMS-landschap en trends in curated content.

Word ook business partner!

Naast werken aan jouw business challenge, bieden we nog veel meer. What’s in it for you?
Talent ontwikkeling

Exclusief de beste kans op talent ontwikkeling door 227 Learning. We werken samen met vakprofessionals uit het brede learning werkveld.

Breid je netwerk uit

Toegang tot het netwerk van de beste vakprofessionals, innovatie coaches en Subject Matter Experts.

Sponsorship

Je bent meteen sponsor van onze Learning Accelerator. Je bedrijfslogo worden in alle media-uitingen meegenomen!

VIP kaarten

Je ontvangt maar liefst 3 kaarten voor het Learning Innovation Event in het voorjaar van 2021. Neem je relaties of collega's mee.

Learn by doing!

En...je kunt natuurlijk zelf ook deelnemen in de Accelerator. Zo ben je meteen op de hoogte van de laatste trends, tools en ontwikkelingen.

Future proof!

We leiden de toekomstige Learning professional op met een brede skill set. Je challenge owners komen Future Proof terug naar je organisatie.

Deze business partners deden mee in 2020! Doe jij mee in 2021?

We werken aan jouw Business Challenges! Onze subject matter experts, coaches en deelnemers helpen en werken mee aan jouw praktijkcases en uitdagingen. Dat gaat veel verder dan advies. We brengen jouw business letterlijk een stap verder! En…je kunt natuurlijk zelf ook meelopen in het lesprogramma. Zo ben je meteen op de hoogte van de laatste trends, tools en ontwikkelingen. Learn by doing!
Doe ook mee

Tarief en criteria voor deelname

Kosten van indienen van een business challenge: vanaf 14.500,- euro excl. btw. Inclusief deelname van een challenge owner, bijv. de marketing manager uit je organisatie.

 • Criteria voor deelname

  • Je hebt een Learning uitdaging, vraagstuk of concept. Bijv. de introductie van een nieuwe online cursus of je wilt een business case opstellen voor een innovatief idee.
  • Je hebt tijd voor een introductie van je business challenge in de eerste week aan het team dat gaat werken op jouw challenge.
  • Je bent aanwezig bij de eindpresentatie in de laatste week als het team de bevindingen, experimenten en validaties presenteert.

Kosten van deelname: regulier tarief 3.250 euro incl. certificaat. Prijzen zijn excl. btw. De betaling dient te zijn voldaan voorafgaand aan deelname. T/m 31 december 2020 geldt het early bird tarief van 2.995 euro.

 

Fiscaal aftrekbaar: Voor werkgevers zijn deze zakelijke scholingskosten fiscaal aftrekbaar. Voor particulieren zijn scholingskosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Daarbij geldt een drempelbedrag van € 250,-.

 • Criteria voor deelname

  • HBO/WO-ers met minimaal 5 jaar werkervaring die verder willen komen in Learning.
  • Je heb ambitie en voldoende tijd. Je hebt een rol in het team en je presenteert bij de deelnemende business partner. Je hoeft geen eigen business challenge mee te nemen of in te dienen; daar wordt voor gezorgd.
  • We nemen een personal skill set toets af en interviewen je over je leerdoelen en motivatie.

Doe mee

Dien je business challenge in!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Sanne de Kemp via 06-12615246 of mail sannedekemp@227learning.nl. Of vul je gegevens in. Door op ‘Verzenden’ te klikken, ga je ermee akkoord dat je gegevens naar 227 Learning gestuurd worden, die hiermee omgaat volgens hun privacybeleid.