Over 227 Learning

227 Learning is hét bureau in Executive Search, Recruitment en Interim opdrachten voor L&D en learning professionals. Wij richten ons exclusief en met persoonlijke aandacht op bemiddelen van learning specialisten voor vast dienstverband en tijdelijke opdrachten. We begeleiden onze talenten stap voor stap en we organiseren met regelmaat kennissessies en trainingen. Dit najaar brengen we de Learning Accelerator voor talentvolle learning professionals uit. Doe je mee? 227 Learning is gevestigd in Villa Oranjelust in Utrecht.
Schrijf je alvast in

Team van business coaches, trainers, sprekers en organisatie in 2020. Het team van 2021 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Marco Derksen

Spreker

Marco Derksen

Marco Derksen is strategisch adviseur digitale transformatie en digitaal leiderschap. Hij is oprichter en partner van strategisch adviesbureau Upstream. Marco is adviseur, spreker en inspireert op het gebied van (digitaal) leiderschap bij digitale transformatie.

Module 1

Nathalie Mangelaars

Pitch trainer

Nathalie Mangelaars

Nathalie – oprichter van de Pitch Academy – leert deelnemers binnen een korte tijd tot de kern van de boodschap te komen. Een goede pitch begint volgens haar door een connectie te maken met je publiek en een ‘pitch stijl’ te kiezen die past bij je persoonlijkheid. Inmiddels heeft zij ruim 4000 mensen getraind en is zij regelmatig als pitch expert te zien in de media, zoals bij RTLZ of bij BNR. Daarnaast is zij organisator van het Nederlands Kampioenschap Pitchen.
Module 1

Wendy Woelders

Innovatie coach

Wendy Woelders

Met zo’n twintig jaar ervaring binnen bedrijven en startups in een leidende rol, is Wendy bezig met innovatie en business development en ze heeft diverse (learning) startups opgericht. Zij heeft een brede ervaring in zowel de profit als de non-profit sector. Wendy is business coach en mede verantwoordelijk voor het curriculum van het programma.
Alle modules

Lees hier het interview met Wendy Woelders: Slim vernieuwen begint bij een juiste mindset

Jos Maassen

Social learning trainer

Jos Maassen

Mede-eigenaar van o.a. MOOCFactory. Als Learning Innovator houdt hij zich al jarenlang bezig met trends in leren en met name in EdTech. Jos deelt zijn kennis over o.a. social learning en het ontwikkelen van een eco-leerlandschap. Jos geeft les over social learning, het LMS-landschap en trends in curated content.
Module 2

Sanne de Kemp

Programmaleider

Sanne de Kemp

Business unit manager bij 227 Learning met meer dan 15 jaar ervaring in de media branche (Digital, Learning, Publishing). Gespecialiseerd in Executive Search, Recruitment en Interim Management. Combineert analytische vaardigheden met interpersoonlijke skills. Coacht deelnemers met haar ruime ervaring in de Online Media, Learning, Content en Publishing industrie in uiteenlopende rollen en organisaties, diepgaande kennis van de business en een goed gevoel voor de mensen die er werken.
Alle modules

Hans Lodders

Organisation development coach

Hans Lodders

Hans coacht m.n. op organisatievraagstukken. Als interim directeur positioneerde Hans in 2018 learning bedrijf Schola Medica (trainingsbureau voor artsen in opleiding tot huisarts of specialist ouderengeneeskunde en hun opleiders). Hij is daarnaast voorzitter van stichting GroenGelinkt met als doel duurzaamheidseducatie. En investeerder in Boiler, een on-line omgeving die innovatie strategie koppelt aan gaming, interactie en draagvlak.
Alle modules

Lees hier het interview met Hans Lodders: De learning professional wordt steeds meer een maatwerkleverancier

Jasper Baggerman

Strategie en innovatie coach

Jasper Baggerman

Gedreven innovatie manager met liefde voor digitalisering. Jasper weet hoe je vernieuwing kan initiëren, organiseren, aanjagen en omzetten in concrete proposities. Ben gewend om te bouwen in onontgonnen gebied binnen complexe organisaties op het raakvlak van business en development / IT. Ruime ervaring in het leiden van digitale transformaties van traditionele business en het (door-)ontwikkelen van digitale platformen. Als een ondernemende, resultaatgerichte coach zal Jasper zijn team laten stralen en laten genieten van gezamenlijk succes.
Alle modules

Lees hier het interview met Jasper Baggerman: Succesvol innoveren is continu leren

Marie-Louise Kok

Digital learning trainer

Marie-Louise Kok

Na 20 jaar ervaring in marketing en media, bij bedrijven als TMG, Sdu en Sanoma, verzorgt Marie-Louise als digital learning expert MOOC’s, online leerplatformen en leerprogramma’s. Ze is tevens een van de coördinatoren van het partnership van Leyden Academy in de Education Campus van EIT Health, in de voorziening van onderwijs voor professionals in Europees verband. Bij Sanoma won zij het Mobile Accelerator fonds met een idee voor learning startup Ucourse.nl en zette ze met een team onderwijshulpmiddel Listr.nl in de markt.
Module 5

Sander Limonard

Business Innovation Consultant

Sander Limonard

Als trainer, spreker en coach in business model innovation en innovation management, zal Sander lesgeven over het vinden van het juiste verdienmodel, de klantreis en hoe het nadenken over Persona’s daarbij kan ondersteunen. Met ruime ervaring in o.a. TU/e Innovation Lab en organisatieadviesbureau The Alignment House deelt hij zijn inzichten bij strategische positionering.
Module 2

Francois Walgering

Digital learning Trainer

Francois Walgering

I describe myself as an independent and passionate person who wants to present himself as an educational consultant/specialist in Organizations and Universities. As a professional I act as an advisory and sparring partner with Personalized Learning, Social Learning, Learning Analytics (LRS & xAPI) and digital learning (MOOCs, MOCs, SPOCs, etc), which I advise on the development challenges within education.
Alle modules

Sjoerd Huitema

Manager Directer & Co-owner Letterschool enabling Learning

Sjoerd Huitema

Sjoerd is managing directer en co-owner van de Letterschool. LetterSchool is op een missie om alle kinderen te leren lezen en schrijven. Geletterdheid in de vroege kinderjaren is de belangrijkste bepalende factor voor toekomstig schoolsucces. LetterSchool helpt voor een goede basis met de eneducatieve app voor geletterdheid in de vroege kinderjaren.

Module 6

Jeff Kortenbosch

Learning & Development Consultant

Jeff Kortenbosch

Jeff is al meer dan 15 jaar een creatieve probleemoplosser in het Learning and Development vakgebied.
70-20-10, Performance support, Needs analyse, Design thinking, User experience, Team leren en Learning analytics sturen hem in zijn werk bij het ontwerpen van relevante, hybride business/learning opslossingen voor medewerker en organisatie.

Module 5

Robin de Lange

Trainer VR/AR

Robin de Lange

Founder van het Virtual Reality Learning Lab , PhD onderzoeker en docent bij Universiteit Leiden. Robin geeft les over hoe je Virtual, Augmented en Mixed Reality kunt toepassen in je eigen organisatie of voor je product of dienst. Na het behalen van zijn master in Media Technologie en een bachelor in natuurkunde en filosofie (Universiteit Leiden) creëerde Robin mede de 1e Coursera MOOC in Nederland en richtte hij de Bijlesstudent op, een bedrijf dat later verkocht is. Daarnaast is Robin initiatiefnemer van het Lyceo CodeLab, een uniek programma voor scholieren tussen de 10 en 17 jaar die willen leren programmeren.
Module 7

Boyd de Groot

Spreker UX

Boyd de Groot

Interaction Designer en UX Consultant voor o.a. TomTom. Boyd is ook trainer bij de UX Academy Nederland en hij werkt overwegend internationaal: “I am a conceptual thinker with love for the details and pragmatics. Helping clients solve complex interaction design problems to meet business objectives is what inspires me. My strength lies in the ‘fuzzy front end’ of the design process, and subsequently taking concepts to delivery.”
Module 3

Christopher Marks

Spreker Storytelling

Christopher Marks

Chris is strateeg en thoughtleader in Branding, Marketing & Digital Storytelling. Het delen van je verhaal was nog nooit zo eenvoudig. Maar de aandacht trekken, is nog nooit zo moeilijk geweest. Sterker nog, je hebt een hele goede reden nodig om iemands tijd te claimen. Chris geeft een interactieve sessie over narratieve elementen in je bedrijf en/of merk. Voorheen was Christopher onder meer Learning & Development Content Strategy & Producer bij Sanoma en Co-founder van Get your growth, een full service storytelling agentschap.
Module 8

Saskia Blom

Programma coordinator

Saskia Blom

Ervaren, enthousiaste marketeer/officemanager, die een aantal jaar actief was in marketing in de beurs-en congresbranche. Sinds 2012 werkzaam bij 227 als researcher en recruiter, met als specialisatie de Learning markt. Saskia coördineert de Accelerator en zorgt dat alles op rolletjes loopt.
Alle modules

Bas Ruyssenaars

Spreker Breakthrough

Bas Ruyssenaars

Bas is innovator, ondernemer en mede-oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen en oprichter van bureau De Keuze Architecten dat interventies ontwikkelt voor ‘makkelijker kiezen en activatie van nieuw gedrag’. Daarnaast ontwikkelde hij het innovatieve sportspel YOU.FO. Hij schrijft regelmatig voor (vak)bladen en treedt op als spreker en inspirator. Hij heeft een achtergrond als multimedia uitgever (o.a. Kluwer), marketeer en ontwikkelaar van nieuwe business concepten. Hij behaalde zijn MA Cultuur, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam en zijn Bachelor International Business aan de Haarlem Business School.
Module 8

Job van den Wildenberg

Spreker Marketing

Job van den Wildenberg

Job is marketing manager bij een Fintech start-up. Met tien jaar marketing ervaring in de digitale wereld, gebruikt Job een groei gedreven benadering. Expert in o.a. marketingstrategie, marketing automation, SEO, SEA, SEM en conversie optimisatie, social media en contentmarketing, growth hacking en data analyse.
Module 6

Natasja Corver

Spreker

Natasja Corver

Natasja is een gedreven learning expert die opereert op het snijvlak van innovatie, (digitaal) leren en onderwijs, vanaf 2018 als eigenaar van haar eigen bedrijf Corver, Learning & innovation. Ze kan zich een wereld zonder beweging niet voorstellen en vanuit deze passie levert ze graag een bijdrage aan de ontwikkeling van individuen, teams en (non) profit organisaties in een corporate of startup omgeving.Vanaf haar deelname aan de Sanoma accelerator en het Sanoma Lab in 2011 is ze fan van lean startup, experimenteren en valideren. “Als je maar leert van je fouten en ze tijdig naar het kerkhof draagt”.
Module 3

Marlies Timmerman

Spreker

Marlies Timmerman

De afgelopen 20 jaar heeft Marlies met heel diverse organisaties samengewerkt in de rol van adviseur, trainer, procesleider en (executive) coach. Ze heeft veel expertise opgebouwd rondom thema’s als talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en leren in organisaties. In haar rol als directeur van twee trainingsorganisaties en als boardmember van Freia is ze zelf ook bezig met en betrokken bij de wendbaarheid van deze organisaties en haar medewerkers. ‘Practise what you preach’ is een passend credo voor Marlies.
Module 4

Jij als spreker?

Jij als spreker?

Jij als spreker

Ben je de beste of (bescheiden) een hele goede specialist in jouw vakgebied in Learning? Vind je het supergaaf om een masterclass te geven aan Learning professionals en zo je kennis over te dragen? Dan komen we graag met je in contact voor onze volgende editie van de Learning Accelerator. Neem dan contact op met onze organisatoren via Saskia Blom.

Start januari 2021
Schrijf je snel in!

Exclusief blended groeiprogramma

Online bieden we je een sociale leeromgeving, afgestemd op leerdoelen en modules.
Op ons exclusieve online leerplatform vind je curated content van onze experts.
Doe mee

Schrijf je alvast in. Vol is vol!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Sanne de Kemp via 06-12615246 of mail sannedekemp@227learning.nl. Of vul je gegevens in. Door op ‘Verzenden’ te klikken, ga je ermee akkoord dat je gegevens naar 227 Learning gestuurd worden, die hiermee omgaat volgens hun privacybeleid.