Over 227 Learning

227 Learning is hét bureau in Executive Search, Recruitment en Interim opdrachten voor L&D en learning professionals. Wij richten ons exclusief en met persoonlijke aandacht op bemiddelen van learning specialisten voor vast dienstverband en tijdelijke opdrachten. We begeleiden onze talenten stap voor stap en we organiseren met regelmaat kennissessies en trainingen. Ook organiseren we jaarlijks het jaarlijkse Learning Innovation Event. Wil je meer weten? Kijk dan op 227 Learning.
Schrijf je alvast in

Het team van business coaches, sprekers en organisatie in 2021

Hier vind je het programma overzicht met de onderwerpen per module.

Marco Derksen

Spreker

Marco Derksen

Marco Derksen is strategisch adviseur digitale transformatie en digitaal leiderschap. Hij is oprichter en partner van strategisch adviesbureau Upstream. Marco is adviseur, spreker en inspireert op het gebied van (digitaal) leiderschap bij digitale transformatie.

 

Marco verzorgt een inspiratietalk tijdens de Kickoff.

Bas Ruyssenaars

Spreker Breakthrough

Bas Ruyssenaars

Bas is innovator, ondernemer en mede-oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen en oprichter van bureau De Keuze Architecten dat interventies ontwikkelt voor ‘makkelijker kiezen en activatie van nieuw gedrag’. Daarnaast ontwikkelde hij het innovatieve sportspel YOU.FO. Hij schrijft regelmatig voor (vak)bladen en treedt op als spreker en inspirator. Hij heeft een achtergrond als multimedia uitgever (o.a. Kluwer), marketeer en ontwikkelaar van nieuwe business concepten.

 

Bas verzorgt een masterclass over briljante mislukkingen tijdens de Kickoff.

Marsjanne Damen

Spreker

Marsjanne Damen

Strategische verandermanager en adviseur digitale transformatie en leren. Marsjanne helpt organisaties en teams duurzame verandering te realiseren, ze zorgt dat business- en leerstrategie samen komen en de ontwikkeling van mensen centraal staat. Middels leerprogramma’s en digitale leeroplossingen, ze inspireert en stimuleert vernieuwing in ons doen en denken. Dit doet ze met passie voor innovatie en digitaal leren en 20 jaar ervaring in de IT- en onderwijssector.

 

Marjanne verzorgt een Masterclass in Module 1.

Hans Lodders

Organisation development coach

Hans Lodders

Hans coacht m.n. op organisatievraagstukken. Als interim directeur positioneerde Hans in 2018 learning bedrijf Schola Medica (trainingsbureau voor artsen in opleiding tot huisarts of specialist ouderengeneeskunde en hun opleiders). Hij is daarnaast voorzitter van stichting GroenGelinkt met als doel duurzaamheidseducatie. En investeerder in Boiler, een on-line omgeving die innovatie strategie koppelt aan gaming, interactie en draagvlak.

 

Hans verzorgt een Masterclass in Module 1 en is tevens als Business coach betrokken.

 

Lees hier het interview met Hans Lodders: De learning professional wordt steeds meer een maatwerkleverancier

Wendy Woelders

Innovatie coach

Wendy Woelders

Met zo’n twintig jaar ervaring binnen bedrijven en startups in een leidende rol, is Wendy bezig met innovatie en business development en ze heeft diverse (learning) startups opgericht. Zij heeft een brede ervaring in zowel de profit als de non-profit sector. Wendy is business coach en mede verantwoordelijk voor het curriculum van het programma.

 

Wendy verzorgt een Masterclass in Module 2 en is tevens als Business coach betrokken.

 

Lees hier het interview met Wendy Woelders: Slim vernieuwen begint bij een juiste mindset

Peter van Sabben

Spreker

Peter van Sabben

Peter is CEO en medeoprichter van Growth Tribe. Growth Tribe is een pionier op het vlak van volwasseneneducatie en digitaal re-skillen en up-skillen om de kloof tussen snel ontwikkelende technologie en stagnerende kennis en kunde te dichten. Peter heeft een grote passie voor tech, educatie, strategie, bedrijfscultuur, growth en marketing.

 

Peter verzorgt een Masterclass in Module 3.

Volgt nog

Spreker

Spreker

Deze spreker verzorgt een Masterclass in Module 3, binnenkort meer informatie.

Marie-Louise Kok

Digital learning trainer

Marie-Louise Kok

Na 20 jaar ervaring in marketing en media, bij bedrijven als TMG, Sdu en Sanoma, verzorgt Marie-Louise als digital learning expert MOOC’s, online leerplatformen en leerprogramma’s. Ze is tevens een van de coördinatoren van het partnership van Leyden Academy in de Education Campus van EIT Health, in de voorziening van onderwijs voor professionals in Europees verband. Bij Sanoma won zij het Mobile Accelerator fonds met een idee voor learning startup Ucourse.nl en zette ze met een team onderwijshulpmiddel Listr.nl in de markt. Marie-Louise is tevens nauw betrokken bij de ontwikkeling van het Learning Accelerator programma.

 

Marie-Louise verzorgt een Masterclass in Module 4.

Volgt nog

Spreker

Spreker

Deze spreker verzorgt een Masterclass in Module 4, binnenkort meer informatie.

Volgt nog

Spreker

Spreker

Deze spreker verzorgt een Masterclass in Module 5, binnenkort meer informatie.

Alfred Remmits

Spreker

Alfred Remmits

Alfred is CEO van Xprtise en specialist in de ‘5 Moments of Need’ methode. Deze methode wordt gebruikt voor het ontwikkelen van innovatieve workflow-leeroplossingen die het volledige 70-20-10 spectrum beslaan! Om topprestaties te realiseren, moeten organisaties rekening houden met vijf fundamentele leermomenten.

 

Alfred verzorgt een Masterclass in Module 5.

Wilfred Rubens

Spreker

Wilfred Rubens

Wilfred Rubens (1964) heeft leren van volwassenen als specialisatie van pedagogische wetenschappen gestudeerd. Daarnaast heeft hij de Nederlandse School voor Onderwijsmanagement afgerond. Hij houdt zich vijfentwintig jaar bezig met de vraag hoe je leren, opleiden en onderwijs kuntversterken met behulp van ICT. Hij werkt als zelfstandigen onafhankelijk adviseur, projectleider en docent. Daarnaast is hijverbonden aan de Open Universiteit. Wilfred blogt ook over blended learning ene-learning.

 

Wilfred verzorgt een Masterclass in Module 6.

Marnix van Gisbergen

Spreker

Marnix van Gisbergen

Marnix van Gisbergen (1974) is a professor‘Digital Media Concepts’ at Breda University of applied Sciences. Presently his main research interest is aimed to help brands to realize a virtual reality strategy based on media context connectivity. With an international team of media researchers, game developers and students, Marnix is involved in several innovative media related National and European funded projects on topics such as virtual reality, human body sensors, transmedia and new media business models. Next to his work as a professor, Marnix is also jury member of the International Digital Communication Awards (DCA) and boardmember of Chronosphere (Volumetric Capture innovation).

 

Marnix verzorgt een Masterclass in Module 6.

Max Mertens

Spreker

Max Mertens

Max Mertens verzorgt een Masterclass in Module 7, binnenkort meer informatie.

Job van den Wildenberg

Spreker Marketing

Job van den Wildenberg

Job is marketing manager bij een Fintech start-up. Met tien jaar marketing ervaring in de digitale wereld, gebruikt Job een groei gedreven benadering. Expert in o.a. marketingstrategie, marketing automation, SEO, SEA, SEM en conversie optimisatie, social media en contentmarketing, growth hacking en data analyse.

 

Job verzorgt een Masterclass in Module 7.

Volgt nog

Spreker

Spreker

Deze spreker verzorgt een Masterclass in Module 8, binnenkort meer informatie.

Nathalie Mangelaars

Pitch trainer

Nathalie Mangelaars

Nathalie – oprichter van de Pitch Academy – leert deelnemers binnen een korte tijd tot de kern van de boodschap te komen. Een goede pitch begint volgens haar door een connectie te maken met je publiek en een ‘pitch stijl’ te kiezen die past bij je persoonlijkheid. Inmiddels heeft zij ruim 4000 mensen getraind en is zij regelmatig als pitch expert te zien in de media, zoals bij RTLZ of bij BNR. Daarnaast is zij organisator van het Nederlands Kampioenschap Pitchen.

 

Nathalie verzorgt een Masterclass in Module 8.

Jasper Baggerman

Strategie en innovatie coach

Jasper Baggerman

Gedreven innovatie manager met liefde voor digitalisering. Jasper weet hoe je vernieuwing kan initiëren, organiseren, aanjagen en omzetten in concrete proposities. Ben gewend om te bouwen in onontgonnen gebied binnen complexe organisaties op het raakvlak van business en development / IT. Ruime ervaring in het leiden van digitale transformaties van traditionele business en het (door-)ontwikkelen van digitale platformen. Als een ondernemende, resultaatgerichte coach zal Jasper zijn team laten stralen en laten genieten van gezamenlijk succes.

 

Jasper is als Business coach betrokken.

 

Lees hier het interview met Jasper Baggerman: Succesvol innoveren is continu leren

Sanne de Kemp

Programmaleider

Sanne de Kemp

Sanne de Kemp is Business director van 227 Learning – marktleider in de learning markt ohgv Executive Search, Recruitment en Interim Management. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de Digital Learning en Online media industrie en diepgaande kennis van de business en een goed gevoel voor de mensen die er werken. Zij organiseert jaarlijks het Learning Innovation Event en is founder van het 227 Learning Accelerator Programma.

Saskia Blom

Programma coordinator

Saskia Blom

Saskia Blom is een ervaren, enthousiaste marketeer/officemanager, die een aantal jaar actief was in marketing in de beurs-en congresbranche. Sinds 2012 werkzaam bij 227 als researcher en recruiter, met als specialisatie de Learning markt.
Saskia coördineert de Accelerator en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Jij als spreker?

Jij als spreker?

Jij als spreker

Ben je de beste of (bescheiden) een hele goede specialist in jouw vakgebied in Learning? Vind je het supergaaf om een masterclass te geven aan Learning professionals en zo je kennis over te dragen? Dan komen we graag met je in contact voor onze volgende editie van de Learning Accelerator. Neem dan contact op met onze organisatoren via Saskia Blom.

Start op 31 maart 2021
Schrijf je snel in!

Exclusief blended groeiprogramma

Online bieden we je een sociale leeromgeving, afgestemd op leerdoelen en modules.
Op ons exclusieve online leerplatform vind je curated content van onze experts.
Doe mee

Schrijf je alvast in. Vol is vol!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Sanne de Kemp via 06-12615246 of mail sannedekemp@227learning.nl. Of vul je gegevens in. Door op ‘Verzenden’ te klikken, ga je ermee akkoord dat je gegevens naar 227 Learning gestuurd worden, die hiermee omgaat volgens hun privacybeleid.